петок, 21. јануари 2022. Вести денес: 0
home Живот и стил

Драга жено, не ти треба помала круна, тебе ти треба маж со поголеми раце

Драга жено, не ти треба помала круна, тебе ти треба маж со поголеми раце

Драга жено,

Понекогаш едноставно ќе бидеш премногу женствена.
Премногу паметна.
Премногу убава.
Премногу силна.
Премногу од нешто што ќе направи мажот да се почувствува помалку мажествено.
А тоа ќе те наведе да помислиш дека треба да бидеш помалку женствена.
Најголемата грешка која во тие моменти можеш да ја направиш е да ги отстраниш скапоценостите од твојата круна, со цел на мажот да му биде полесно да ја носи.

Кога тоа ќе се случи, сакам да сфатиш една работа:

Тебе не ти треба помала круна, тебе ти треба маж со поголеми раце!

Коронавирус