петок, 25. септември 2020. Вести денес: 22
home Живот и стил

Дознајте какви сте во кревет според вашата крвна група

Дознајте какви сте во кревет според вашата крвна група

Луѓето со крвна група О се прогласени за најдобри сексуални партнери. Многу од припадниците на оваа група без размислување би го скратиле нивното уживање само за да го задоволат партнерот. Оваа крвна група е најчеста, а мажите кои припаѓаат овде имаат најмалку проблеми со потенцијата.

Припадниците на крвната група О сакаат да експериментираат и се навистина креативни во кревет. Не ја сакаат монотонијата, па затоа дури и си поставуваат тешко остварливи цели. Најдобра ситуација би била кога и двајцата партнери се со оваа крвна група, бидејќи групите А, Б и АБ не се снаоѓаат најдобро во кревет.

Научниците кои работеле на истражувањето утврдиле дека машките припадници на крвните групи А, Б и АБ имаат околу 4 пати поголеми шанси за проблеми со потенцијата и еректилна дисфункција.

Резултатите од истражувањето покажале дека дури 42% од машките припадници на крвната група А имале проблеми со потенцијата, а само 16% од мажите со крвна група О го имале истиот проблем.

Коронавирус