недела, 7. март 2021. Вести денес: 7
home Живот и стил

Донесете ги овие три одлуки и во 2020-та ќе имате повеќе пари

Донесете ги овие три одлуки и во 2020-та ќе имате повеќе пари

Многу луѓе во своите новогодишни одлуки ги вклучуваат и оние кои се однесуваат за финансиите, а експертите тврдат дека одлуките треба да бидат јасни, едноставно и реалистични, но и да бидете сигурни дека ќе се придржувате до нив.

Експерт за финансии открива кои се трите новогодишни одлуки кои ќе ви помогнат следната година да имате повеќе пари.

1.Големите трошоци планирајте ги однапред!

2.Разговарајте со пријателите за своите цели!

3.Потсетувајте се почесто зошто ја сакате промената!

Коронавирус