вторник, 10. мај 2022. Вести денес: 190
home Живот и стил

Долчевита: Фризура која за пет секунди ќе го промени вашиот изглед

Долчевита: Фризура која за пет секунди ќе го промени вашиот изглед

Изминатите неколку сезони, Инстаграм ѕвездите нѝ дадоа неколку причини повеќе зошто треба да им се радуваме на топлите ролки кои се најдоброто парче облека за студениот период.

Оваа сезона, тие нѝ нудат нешто поинакво – станува збор за еден вид на фризура која во ова доба е многу популарна бидејќи, како што кажува и самото име, за нејзе ви е потребна “долчевита” ролка.

Walking into the holiday season like..???

A post shared by Diletta Amenta (@dilettamenta) on

Сè се сведува на тоа да ја наместите вашата коса под ролката и со тоа да направите лажен боб, со кој во пет секунди потполно ќе го трансформирате својот изглед и ќе изгледате шик и модерно.

Monday attire ? #ootd

A post shared by Tine Andrea (@tineandreaa) on

Коронавирус