четврток, 26. ноември 2020. Вести денес: 15
home Живот и стил

Број еден светска дестинација за сингл мажите

Број еден светска дестинација за сингл мажите

Во денешно време во Велика Британија има еден збор кој се вика mancation и означува маж кој сам заминал на одмор. За жените не е измислен сеуште некој ваков збор, а тоа е поради тоа што мажите почесто се одлучуваат за самостално патување.

Постојат повеќе причини зошто патувањето сам често знае да биде добра идеја, но кај мажите најчести причини за тоа се раскинувањето пред одмор, сакаат да побегнат од сопругата, сакаат да бидат сами со себе, сакаат да запознаат убава девојка, сакаат да пробаат нова храна, сакаат да пробаат нов пијалок и сл.

Без разлика која е причината, еве една дестинација која е најдобра за сингл мажите според оние кои веќе биле…

Гоа- оваа дестинација е доста привлечна за оние кои се сами и од двата пола. Како за мажите, така и за жените. Жени од секаде низ светот може да се видат низ плажите и баровите во оваа индиска држава и навистина се расположени за дружење. Оваа дестинација важи како собиралиште на оние кои се сами и кои се спремни за авантура и за доживување на нови искуства.

 

извор: friday.mk

Коронавирус