вторник, 14. јули 2020. Вести денес: 1
home Живот и стил

Бојата на вашиот кармин открива какви тајни сигнали испраќате

Бојата на вашиот кармин открива какви тајни сигнали испраќате

Карминот е неизоставен дел од секојдневието на речиси секоја жена. Ги има во различни бои и нијанси.

Дали некогаш сте размислиле дека токму со изборот на бојата на вашиот кармин вие праќате тајни сигнали?

Корално: На секој давате порака дека сте отворена и расположена дама. Оваа нијанса остава позитивен впечаток врз остатокот од животната средина.

Неутрална: Оваа нијанса на кармин вели дека не сакате да ги привлечете другите погледи кон вас. Исто така, оваа боја кажува дека сте мирни и дека имате чувство за дипломатија, како и дека не сте темпераменти.

Црвена: Оваа боја ги првлекува помладите мажи. Таа дава моќ, не е важно дали се работи за секс или деловна средба. Оваа боја сигурно ќе привлече внимание.

Виолетова: Виолетовата боја на кармин зрачи сексуалност.

Розова: Оваа боја на розата е жив темперамент, кажува за спремноста за игра, забава и флертување.