петок, 27. јануари 2023. Вести денес: 0
home Живот и стил

АПЕЛ ЗА ПОМОШ: Потребни сме и на Марина- нашите 100 денари за неа значат нормален живот, без парализирана рака и нога

АПЕЛ ЗА ПОМОШ: Потребни сме и на Марина- нашите 100 денари за неа значат нормален живот, без парализирана рака и нога

Потребни сме и на Марина, која е самохрана мајка и која пред 12 години имала крварење на мозокот по што цела нејзина лева страна од телото останала парализирана. Во март месец Марина беше на роботна терапија во Ниш, но потребен е уште еден третман за да може да се постигне саканиот ефект.

За само неколку дена се успеа да се соберат 5000 евра за Марина Гулеска. Потребни беа 9000, остануваат уште 4000 евра за да може да и се врати 80% од нормалното функционирање на левата рака и нога.

Да и помогнеме на Марина да ги собере потребните парични средства.

Нашите 100 денари за Марина значат нормален живот, без парализирана лева рака и нога.

Недостасуваат само уште 4000 евра или само 2460 повици.

Да не ја оставиме Марина на пола пат, да донираме и бидеме дел од оваа успешна приказна.