среда, 22. јуни 2022. Вести денес: 171
АКТУЕЛНО

Падна владата во Бугарија, Кирил Петков повеќе не е премиер

home Живот и стил

Ако сакате позитивна енергија во вашиот дом, проверете дали овие работи ви се неправилно наместени

Ако сакате позитивна енергија во вашиот дом, проверете дали овие работи ви се неправилно наместени

Доколку сакате да имате среќа и позитивна енергија во домот, потребно е да ги наместите предметите правилно.

Доколку имате нешто од овие предмети и доколку ви се поставени неправилно, веднаш тргнете ги.

1. Огледало свртено кон креветот

Се верува дека огледало свртено кон креветот во спалната соба може да предизвика негативна енергија и караници меѓу партнерите.

2. Црна врата

Црна врата носи несреќа. Може да ја имате само ако гледа кон север.

3. Боцкаво растение

За острите и бодликави растенија се смета дека носат несреќа во домот. Затоа, избегнувајте кактуси и боцкави растенија.

4. Календар

Секако во ред е дома да имате календар, но важно е да ја погодите местоположбата. Календар обесен на врата носи несреќа.

Од друга страна, ако сакате среќа дома имајте свежо цвеќе, бојадисана врата, кревет во дијагонала…

Коронавирус