вторник, 18. јануари 2022. Вести денес: 70
home Живот и стил

Ако некогаш се почувствувате несреќни- задолжително прочитајте го ова!

Ако некогаш се почувствувате несреќни- задолжително прочитајте го ова!

Никогаш не треба да заборавиме дека сме многу посреќни отколку што мислиме…

-Ако денес сте се разбудиле здрави, значи имте повеќе среќа од 1 милион луѓе кои нема да ја дочекаат следната недела.

Ако никогаш не сте доживеале војна, затвор, мачење или глад, сте посреќни од 500 милиони луѓе во светот.

Ако можете да отидете да се молите во храмот без страв од казна, сте посреќни од 3 милијарди луѓе во светот.

Ако во фрижидерот имате храна, облечени сте и имате покрив над главата и кревет во кој може да заспиете, вие сте побогати од 75% од луѓето во светот.

Коронавирус