петок, 20. мај 2022. Вести денес: 147
home Живот и стил

7 докази дека сте супер тетка

7 докази дека сте супер тетка

Да се биде тетка е една од најубавите одговорности. Тетките развиваат многу убав однос со своите внуци. Тие се нивната најголема поддршка, нивни најдобри пријатели.

Ова се 5 докази дека сте супер тетка.

  1. Со нив разговарате како со возрасни. Се однесувате како да се рамноправни на вас, а децата тоа го обожаваат.
  2. Знаете да го изберете најдобриот подарок.
  3. Секогаш ги исполнувате желбите кои не им се исполнети од нивните родители.
  4. Ги носите на натпреври, концерти и местата каде што родителите немаат време да ги однесат.
  5. Го обожавате нивното друштво, а и тие вашето.
  6. Не се срамат и плашат да ви кажат некои работи кои не би им ги кажале на своите родители.
  7. Ги чувате нивните тајни.

Коронавирус