сабота, 27. ноември 2021. Вести денес: 90
home Живот и стил

40 правила како да бидеш прав фраер

40 правила како да бидеш прав фраер

Постојано се актуелни дебатите за тоа што е фраер. Што е вистински фраер и како вистинскиот фраер ги третира жените? Некои мислат дека фраер е дечко кој менува бргу жени и секоја недела спие со различна. Но, има некои кои имаат посебно видување за тоа што е фраер.

За нив, бидувањето фраер значи дека ја почитуваш жената со којашто си во моментот, третирајќи ја како што заслужува, со љубов и почит. Денес ја гледаме оваа дефиниција и ви даваме 40 правила и начини за како да бидете прави фраери!

 1. Бидете верен.
  2. Признајте кога грешите.
  3. Кажувајте љубезни работи.
  4. Сакајте ја вашата девојка со комплетна доверба.
  5. Никогаш не ја споредувајте со други девојки.
  6. Пишувајте и често пораки без никаков повод.
  7. Поминувајте време со неа.
  8. Третирајте ја како дама.
  9. Имајте манири и однесувајте се според бон-тон.
  10. Немојте да ја лажете.
  11. Бидете добар слушач.
  12. Изненадувајте ја со романтични гестови.
  13. Не ја прашувајте за бившите.
  14. Не бидете груб.
  15. Не ја обвинувајте неа за вашите грешки.
  16. Никогаш не зборувајте лошо за неа позади нејзин грб.
  17. Не ги игнорирајте нејзините пораки.
  18. Не го заборавајте нејзиниот роденден.
  19. Не ја форсирајте да прави работи што не ги сака.
  20. Понудете и ја вашата јакна кога и е ладно.
  21. Одвреме-навреме подарувајте и цвеќе без повод.
  22. Давајте и компллименти.
  23. Забележувајте детали.
  24. Правете ја среќна.
  25. НИКОГАШ не смеете да помислите да ја удрите!
  26. Смејте се почесто!
  27. Не ја земајте здраво за готово.
  28. Заедно гледајте ги зајдисонцата.
  29. Никогаш не ја оставајте да си оди дома сама.
  30. Прифатете ја таква каква што е.
  31. Никогаш не ја навредувајте, дури ни на шега.
  32. Изненадете ја без причина и повод.
  33. Секогаш чувајте и го грбот.
  34. Не барајте изговори.
  35. Покажувајте со дела, а не зборови.
  36. Бакнете ја спонтано додека зборува.
  37. Дозволете да ја одмори главата на вашето рамо.
  38. Никогаш немојте да доцните.
  39. Гушкајте ја цврсто.
  40. Никогаш не дозволувајте да помине ден без да и кажете „Те сакам“.

 

Коронавирус