сабота, 28. ноември 2020. Вести денес: 8
home Живот и стил

10 најчесто поставувани прашања за вежбање и слабеење (ВИДЕО)

10 најчесто поставувани прашања за вежбање и слабеење (ВИДЕО)

Одлуката да почнете да вежбате и да го смените начинот на живот со подобра исхрана, повеќе физичка активност и поголем баланс, е првиот чекор во вистинската насока.

На оваа патека кон подобар живот ќе се соочите со многу очекувани, но и неочекувани проблеми и дилеми, а ќе слушате и читате многу различни, па и спротиставени мислења.

Тимот на Fit Father Project – Fitness For Busy Fathers предводен од доктор Ентони Балдузи дава одговори на десетте најчесто поставувани прашања во врска со тоа.

Коронавирус