понеделник, 10. мај 2021. Вести денес: 63
home Занимливости

Женска одмазда: Кога нејзиниот сопруг го отвори сандачето, за малку ќе се онесвестеше (ВИДЕО)

Женска одмазда: Кога нејзиниот сопруг го отвори сандачето, за малку ќе се онесвестеше (ВИДЕО)

Американка од Охајо решила да му се одмазди на сопругот и му ставила лажна змија во поштенското сандаче.

На снимката што настанала пред десетина дена, а сега се споделува на социјалните мрежи, се гледа реакцијата на сопругот.

Тој мирно оди до поштенското сандаче, а кога ја здогледува лажната змија толку се преплашува што паѓа на тротоарот.

Потоа неколку пати погледнува во сандачето во обид да се соочи со змијата, додека не увиди дека станува збор за шега.

Жената објаснува дека таа и сопругот постојано си правеле шеги меѓу себе, а дека оваа била најуспешна.

Коронавирус