вторник, 26. мај 2020. Вести денес: 0
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Занимливости

Жена добивала заканувачки писма: Кога полицијата дознала кој ги испраќа, сите се шокирале

Жена добивала заканувачки писма: Кога полицијата дознала кој ги испраќа, сите се шокирале

За да му се одмазди на поранешниот партнер, 69-годишна жена од Хрватска на својата адреса си праќала заканувачки писма и пријавила во полиција дека се од партнерот.

Жената од местото Кутина во Хрватска, поднела лажна кривична пријава во полицијата поради пријава за незаконска наплата. Таа навела во пријавата дека непoзнат маж и се заканувал по живот дека мора да плати одреден долг.

По извршената истрага, полицијата утврдила дека жената сама себе си ги праќала писмата за да му наштети на поранешниот партнер, веднаш по раскинување на врската.

Коронавирус