понеделник, 9. декември 2019. Вести денес: 27
home Занимливости

Застрашувачки снимки: Напади на ајкули снимени одблизу

Застрашувачки снимки: Напади на ајкули снимени одблизу

Ова се видеоснимки од напади на ајкули снимени од непосредна близина, а најчесто ги снимале токму нападнатите и преживеани пливачи.

Последиците за среќа не биле фатални, но ни малку наивни, дури и застрашувачки.

Жртвите не се само професионални нуркачи, туку и аматери и обични туристи.