недела, 25. јули 2021. Вести денес: 92
home Занимливости

Загатка: Дали можете да ја пронајдете пчелата кралица помеѓу нејзината колонија?

Загатка: Дали можете да ја пронајдете пчелата кралица помеѓу нејзината колонија?

Нова загатка кружи низ социјалните мрежи и ги предизвикува луѓето да ја пронајдат пчелата кралица која се крие помеѓу нејзината колонија.

Гергели Дудаш е детски илустратор од Унгарија кој неодамна ја сподели оваа загатка на својата веб-страница. Многумина не можеа да ја пронајдат пчелата, а вие дали ќе успеете? Барајте во десната страна на сликата.

Ако сè уште не можете да ја решите загатката, погледнете го решението.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Коронавирус