среда, 22. јуни 2022. Вести денес: 162
АКТУЕЛНО

Падна владата во Бугарија, Кирил Петков повеќе не е премиер

home Занимливости

За овој предизвик ви треба “око соколово“: Ќе успеете ли да пронајдете 16 лица на фотографијата?

За овој предизвик ви треба “око соколово“: Ќе успеете ли да пронајдете 16 лица на фотографијата?

Овој предизвик можат да го решат само оние кои што имаат „око соколово“.

Задачата е едноставна – треба да најдете 16 лица.

На следниот цртеж на фотографијата, наизглед се чини дека се прикажани само една сирена и богот Зевс.

Но, доколку погледнете малку подобро, ќе забележите дека фотографијата е исполнета со многу скриени лица и тела.

Коронавирус