четврток, 2. февруари 2023. Вести денес: 0
home Занимливости

Во ресторан во Бутел: Свадбари немале пари да ја подмират сметката, им носеле пари и злато за да платат

Во ресторан во Бутел: Свадбари немале пари да ја подмират сметката, им носеле пари и злато за да платат

Изминатиот викенд во ресторан во скопски Бутел долшо до непријатна ситуација во која младенците немале доволно пари да ја платат свадбата, па сопственикот морал да повика обезбедување.

Ноќта саботата спроти неделата настанала тензичната ситуација кога младенците и гостите сакале да ја напуштат прославата, но сопственикот на локалот најпрво си ги барал парите и не ги пуштал да си одат.

На крајот, морало да интервенира обезбедувањето, а за да се реши ситуацијата, младоженецот напомош викал пријатели да му донесат пари и накит за да ја подмири сметката во ресторанот.