среда, 29. март 2023. Вести денес: 137
home Занимливости

Во фармата најдоа големо јајце: Кога го скршиле останале во шок (ВИДЕО)

Шокот настанал кога го скршиле тоа јајце.
Во фармата најдоа големо јајце: Кога го скршиле останале во шок (ВИДЕО)

Дејв Масендер има семејна фарма со многу кокошки.

Еден ден кога ги собирале јајцата, пронајдоа едно значително поголемо од останатите.

Шокот настанал кога го скршиле тоа јајце.

Погледнете за што се работи…