понеделник, 1. јуни 2020. Вести денес: 18
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Занимливости

ВИДЕО: Воздушниот сообраќај пред и после коронавирусот!

ВИДЕО: Воздушниот сообраќај пред и после коронавирусот!

Пандемијата од Ковид-19 речиси и да го уништи цивилниот воздушен сообраќај.

Во видеото подолу можете да ја погледнете разликата во воздушниот сообраќај пред и после коронавирусот, кој што го зафати светот.

Јасно можи да се забележи, дека авиособраќајот речиси се намалил за повеќе од 90 посто.

Погледнете го видеото и уверете се:

Коронавирус