среда, 1. февруари 2023. Вести денес: 157
home Занимливости

ВИДЕО: Војник отишол на одмор да ја види својата новородена ќерка, кога влегол во болница следел шок

Само еден месец откако дознале дека ќе станат родители, Џејк морал назад на работа. За жал, очекувал дека ќе го нема со месеци.
ВИДЕО: Војник отишол на одмор да ја види својата новородена ќерка, кога влегол во болница следел шок

Џејк и Челзи Озборн во септември дознале дека нивниот живот ќе се промени, а вестите биле многу возбудливи.

Како жена на војник, Челзи се навикнала нејзиниот сопруг да го нема важните случувања за семејството. Месеци поминувале и Челзи се надевала дека Џејк најскоро ќе дојде дома, овој пат поради нешто навистина важно.

Само еден месец откако дознале дека ќе станат родители, Џејк морал назад на работа. За жал, очекувал дека ќе го нема со месеци.

Џејк секој ден мислел за тоа како неговата жена моментално се бори, а него го нема. Како се ближел терминот за породување, било јасно дека тој нема да дојде на време и дека нема да биде со Челзи.

Наместо тоа, Челзи била силна и планирала породување без него, но со поддршка на неговите сестри и своето семејство. Наеднаш се јавил неговиот командир и без знаење за целата ситуација, имал добри за него.

Кажано му е да си ги спакува своите работи и дека може да оди дома…

-За само два дена бев во авионот, кажа Џејк.

На патот кон дома, Џејк добил повик од Челзи кој го заврти целиот негов свет наопаку, што е причината како што реагираше кога дојде во болница.

Со солзи во очите, Челзи го му го даде бебето на Џејк во раце за прв пат и навистина тоа одличен момент. Преубаво е да се види ова семејство кое долго време било раздвоено.

Погледнете го видеото: