среда, 18. мај 2022. Вести денес: 0
home Занимливости

ВИДЕО: Трипати го замолил да не му паркира на местотo, па еве што се случило

ВИДЕО: Трипати го замолил да не му паркира на местотo, па еве што се случило

Кога некој е тврдоглав, изгледа само ова е решение. Сопственикот на белиот мерцедес изјавил дека трипати го предупредил натрапнико да не паркира на тоа место затоа што е негово, но откако овој с оглушил на трите пати кажано, сопственикот на белиот мерцедес покажал мускули.

Коронавирус