четврток, 21. септември 2023. Вести денес: 127
home Занимливости

ВИДЕО: Сопругот секогаш и велел дека не работи ништо по дома, па решила да направи нешто со што ќе го докаже спротивното

Една жена домаќинка, сакала да го научи сопругот на лекција, кој и рекол дека ништо не прави по цел ден дома.
ВИДЕО: Сопругот секогаш и велел дека не работи ништо по дома, па решила да направи нешто со што ќе го докаже спротивното

Џема Чалмерс поради таа причина снимила видео за да му докаже, дека седењето дома, не е едноставно, и дека повеќе би се одморила ако би била на работа.

Видеото трае 8 минути и покажува се што таа прави во текот на целиот ден.

Сепак рекла дека и покрај тоа што сопругот ја видел снимката, сепак не го променил мислењето и се уште мисли дека не работи ништо по дома.

Погледнете ја снимката и видете како изгледа еден обичен ден на една домаќинка: