вторник, 7. декември 2021. Вести денес: 0
home Занимливости

ВИДЕО: Слатко папагалче кое „злобно“ се смее ќе ве расположи за добра ноќ

Ова преслатко папагалче се смее секогаш кога неговиот сопственик ќе дувне во него.
ВИДЕО: Слатко папагалче кое „злобно“ се смее ќе ве расположи за добра ноќ

Познато е дека папагалите го имитираат однесувањето на луѓето. Тие можат да зборуваат, пеат, да имитираат човечки гласови, па дури и да се смеат.

Ова преслатко папагалче се смее секогаш кога неговиот сопственик ќе дувне во него. Тоа самото по себе е необично, но уште позабавно е неговото смеење кое звучи како злобно, а всушност е слатко.

Погледнете го следново видео кое несомнено ќе ви го разубави крајот на денот.

Коронавирус