вторник, 2. јуни 2020. Вести денес: 163
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Занимливости

ВИДЕО: Што се може да ви се случи кога диво животно ќе ви дојде во двор?

ВИДЕО: Што се може да ви се случи кога диво животно ќе ви дојде во двор?

Оние кои живеат надвор од градот, без разлика дали станува збор за село или планина или некоја приградска населба, понекогаш имаат прилика да присуствуваат на неверојатни средби меѓу своите миленици и диви животни. Иако тоа може да изгледа многу симпатично, постојат ситуации кога големите ѕверки се наоѓаат во непосредна близина со луѓето… И тие, меѓутоа, сакаат да си играат.

Коронавирус