среда, 28. септември 2022. Вести денес: 43
home Занимливости

ВИДЕО: Овие луѓе и нивните таленти беа уникатни во 2017-та година

Еден од нив страла со нозе, друг жонглира со бакли, трет прави откачени трикови со карти. 
ВИДЕО: Овие луѓе и нивните таленти беа уникатни во 2017-та година

Луѓето во оваа компилација се неверојатни, а нивните трикови уникатни.

Еден од нив страла со нозе, друг жонглира со бакли, трет прави откачени трикови со карти.

Секој со својот несекојдневен талент.

Заедно ја формираат листата на неверојатни луѓе за 2017-та година.

Коронавирус