четврток, 15. април 2021. Вести денес: 73
home Занимливости

ВИДЕО: Нема правила, кокошка посвои мачиња

ВИДЕО: Нема правила, кокошка посвои мачиња

Во животинскиот свет нема правила, па и невозможното станува возможно.

Така и во овој случај кога неколку мачиња останале без својата мајка. Кокошка им помогнала, ги посвоила и чувала.

Не заборавајте, помогнете, подадете и вие рака некому кому му е потребна.

Коронавирус