понеделник, 1. јуни 2020. Вести денес: 4
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Занимливости

Видео кое ќе ви ја заледи крвта: Како ли преживеа?

Видео кое ќе ви ја заледи крвта: Како ли преживеа?

Оваа снимка е една од оние кои ќе ги погледнете повеќе пати и ќе се прашате Како ли ова момче остана живо?

Среќата секако била на негова страна откако се удри со автомобилот и се преврте неколку пати, излезе од возилото како ништо да не се случило без повреда.

Коронавирус