четврток, 6. октомври 2022. Вести денес: 0
home Занимливости

ВИДЕО: Кинез платил „Бе-Ем-Ве“ со монети, вработените ги пребројувале со часови

ВИДЕО: Кинез платил „Бе-Ем-Ве“ со монети, вработените ги пребројувале со часови

Еден кинески бизнисмен прилично ги измачил вработените во продажен салон на „Бе-Ем-Ве“, со оглед на тоа што првата рата од неговиот нов автомобил, во износ ос 9.000 евра, ја платил со монети.

Купувачот на „Бе-Ем-Ве“, што чини 400.000 јуани (околу 51.000 евра), ја исплатил првата рата од автомобилот во износ од 70.000 јуани (околу 9.000 евра), во монети од по 0,5 јуани.

Еден кинески бизнисмен прилично ги измачил вработените во продажен салон на „Бе-Ем-Ве“, со оглед на тоа што првата рата од неговиот нов автомобил, во износ ос 9.000 евра, ја платил со монети.

Купувачот на „Бе-Ем-Ве“, што чини 400.000 јуани (околу 51.000 евра), ја исплатил првата рата од автомобилот во износ од 70.000 јуани (околу 9.000 евра), во монети од по 0,5 јуани.

Коронавирус