недела, 7. јуни 2020. Вести денес: 1
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Занимливости

ВИДЕО: Фудбалските способности на оваа риба ќе ве зачудат

ВИДЕО: Фудбалските способности на оваа риба ќе ве зачудат

Сопственикот на оваа риба сосема случајно го открил нејзиниот фудбалски талент кога во аквариумот паднало пластично топче.

Тогаш тој одлучил да постави гол спроти неа и да добие неверојатен резултат.

Коронавирус