четврток, 2. декември 2021. Вести денес: 141
home Занимливости

Вечерал во ресторан, а потоа почувствувал нешто тврдо во устата: Кога видел за што станува збор сите се шокирале (ФОТО)

Вечерал во ресторан, а потоа почувствувал нешто тврдо во устата: Кога видел за што станува збор сите се шокирале (ФОТО)

Антон и Шерил Шермер јаделе школки во ресторан во Њу Џерси кога Антон почувствувал нешто тврдо во устата. Брзо го исплукал тврдиот предмет и сфатил дека не е ништо помалку туку бисер!

Кевин Џозеф, вработен во „Empire Oyster“, кој ги праќа школки во споменатиот ресторан, рекол дека станува збор за исклучително ретко откритие, особено за типот школка што ја јадел Антон што доаѓале од Вашингтон.

Тој додал дека тој никогаш не го нашол бисерот во стотици илјади школки што минувале низ неговите раце.

-Иако е ретко, имам слушнато за бисери кои се наоѓаат во школки во топлите голфски предели, но никогаш во ладна вода. Тоа се случува еднаш во животот, заклучил Јосиф.

Ресторанот потврдил дека парот им подарил бисер и дека имаат намера да го урамат и да го стават на ѕидот на ресторанот.

Коронавирус