четврток, 6. октомври 2022. Вести денес: 187
home Занимливости

Вакво бебе се раѓа еднаш во 48 милиони случаи (ФОТО)

Меѓу себе се разлика само 50 минути. Нивната новородена ќерка, Луси Мери Перкинс исто така се родила на 16 август, 30 години подоцна, со што овој случај е еден во 48 милиони.
Вакво бебе се раѓа еднаш во 48 милиони случаи (ФОТО)

Малата Луси веќе светот ја запозна како уникатна.

Нејзините родители, Кејтлин и Том Перкинс од австралиската сојузна држава Квинселнд се родени на ист ден, на 16-ти август 1986-та година.

Меѓу себе се разлика само 50 минути. Нивната новородена ќерка, Луси Мери Перкинс исто така се родила на 16 август, 30 години подоцна, со што овој случај е еден во 48 милиони.

Иако нејзиното раѓање всушност се очекувало една недела подоцна, нејзиното спонтано доаѓање на овој свет ги шармирало срцата на сите. Целото семејство ќе го слави својот роденден на ист ден.

Коронавирус