четврток, 29. септември 2022. Вести денес: 150
home Занимливости

Урнебесно: На овие луѓе никогаш повеќе нема да им текне да си нарачаат нешто од кинески сајт (ГАЛЕРИЈА)

Овие луѓе нарачаа производи од кинески сајтови за продажба, но сигурни сме дека веќе никогаш нема да го направат тоа.
Урнебесно: На овие луѓе никогаш повеќе нема да им текне да си нарачаат нешто од кинески сајт (ГАЛЕРИЈА)

Производот кој го гледате на фотографија изгледа супе. Цената ви одговара и одлучувате да го нарачате.

Потоа на вашата домашна адреса пристигнува нешто смешно, мало, криво…

Овие луѓе нарачаа производи од кинески сајтови за продажба, но сигурни сме дека веќе никогаш нема да го направат тоа.

Коронавирус