четврток, 3. декември 2020. Вести денес: 117
home Занимливости

Турна баба во супермаркет, а потоа брзо го стигна казната (ВИДЕО)

Турна баба во супермаркет, а потоа брзо го стигна казната (ВИДЕО)

Додека една баба со стап се обидувала да пријде на полиците со тоалет хартија, еден маж грубо ја оттурнал.

Дали бил нервозен поради телефонскиот разговор кој го водел или нешто друго било во прашање, не е ниту важно.

Факт е дека се понел нечовечки и некултурно кон жената во години.

Но, незината освета бргу го стигна.

Коронавирус