четврток, 16. септември 2021. Вести денес: 157
home Занимливости

Тестирајте ја сопствената концентрација: Меѓу снежни топки и снегулки, дали ќе го пронајдете Снешко? (ФОТО)

Тестирајте ја сопствената концентрација: Меѓу снежни топки и снегулки, дали ќе го пронајдете Снешко? (ФОТО)

Со оваа загатка ќе го размрдате мозокот и способноста за концентрација, а најмногу моќта за забележување детали.

На илустрацијата полна со снегулки и снежни топчиња, има скриено и еден мал Снешко кој вие треба да го пронајдете.

Колку брзо ќе успеете да го забележите? Погледнете ја добро фотоградијата.

Одговорот ви го даваме во продолжение, но не ѕиркајте пред да се обидете сами да го најдете Снешко.

Коронавирус