недела, 17. ноември 2019. Вести денес: 51
home Занимливости

Тест кој ќе ви открие важна животна вистина

Тест кој ќе ви открие важна животна вистина

Немојте да се задлабочувате, само обратете внимание на она што прво ќе го забележите на сликата, а тоа ќе ви открие важна животна вистина.

Што прво забележавте?

– Жена со чадор.

– Човек со кадрава коса.

– Едрилица.

– Дим од оџак.

Жена со чадор.

Женскиот чадор е симболика на аристократија, кралство и царство. Исто така чадорот е симбол на врска помеѓу небото и земјата. Сакате да се заштитите себе од овој свет, луѓе и друштва, но сте отворени кон небото. За вас небото е како простор за одмор и креативност. Одморете се, завртете се кон себе, бидете креативни и духовити.

Маж со кадрава коса.

Симбол на лукавост, идеи, реализација која ќе допринесе за остварување на посакуваната цел. Битно е да не претерувате, за делта да не ја изгуби својата вредност. Ве очекуваат занимливи промени. Конечно, ќе имате сила и трпеливост. Време е за акција и успех.

Едрилица.

Благосостојба ќе вплови во вашиот дом. Вие сте личност на просперитет, со големи планови и јасни цели. Битно е вашиот брод да не потоне од преоптевареност, чувајте се себеси и своето здравје. Поминувајте повеќе време со семејството и најблиските пријатели.

Дим од оџак.

Димот симболизира душа која го напушта телото. Премногу сте зафатено со своите обврски, а вашата душа бара спокој. Послушајте ја и нахранете ја. Негувајте ја душата бидејќи душата сме ние, се друго е минливо.