понеделник, 5. декември 2022. Вести денес: 144
АКТУЕЛНО

Скопје БЛОКИРАНО, Данела Арсовска со СПЕЦИЈАЛЦИ се брани од СКОПЈАНИ и новинарските екипи

home Занимливости

ТЕСТ: Кој број недостасува на местото на прашалникот?

ТЕСТ: Кој број недостасува на местото на прашалникот?

Внимателно погледнете ја следната фотографија, добро размислете и обидете се да откриете кој број недостасува на местото на прашалникот. Дали успеавте да го пронајдете точниот одговор?

Точното решение може е:

.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Коронавирус