четврток, 23. мај 2019. Вести денес: 59
home Занимливости

Таа има 99, тој има 97, цели 82 години се во брак, вистинската љубов трае цел живот (ВИДЕО)

Таа има 99, тој има 97, цели 82 години се во брак, вистинската љубов трае цел живот (ВИДЕО)

Таа има 99 години, а тој има 97 години. Во брак се цели 82 години. Вистинската љубов трае цел живот.