вторник, 24. ноември 2020. Вести денес: 136
home Занимливости

Свештеникот сакаше да ја благослови, а девојчето направи потег кој го насмеа светот (ВИДЕО)

Свештеникот сакаше да ја благослови, а девојчето направи потег кој го насмеа светот (ВИДЕО)

Ниту свештеникот не знаеше што се случи!

Крштевањето на деца понекогаш може да биде невообичаено, пред се затоа што децата се непредвидливи и никогаш не знаете како ќе реагираат.

Токму вакво нешто се случи во оваа црква:

Коронавирус