недела, 2. април 2023. Вести денес: 29
Во живо

Панел дискусија на ВМРО-ДПМНЕ на тема „Извештај на Стејт Департментот: Сериозна владина и судска корупција“

home Занимливости

Совет кој ќе ви користи: Трик поради кој холивудските ѕвезди имаат блескави заби

Совет кој ќе ви користи: Трик поради кој холивудските ѕвезди имаат блескави заби

За да ви бидат забите блескаво бели, треба да ги пиете вашите пијалоци со сламка. Поентата е во тоа што со ова минијатурно помагало течноста ви оди директно во грлото, поради што нема да ви се насобира киселоста од пијалоците на забите.

Така ќе изгледате подобро и нема да ви мириса здивот.