сабота, 30. мај 2020. Вести денес: 14
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Занимливости

Сите глупости што ги слушаат луѓето со тетоважи

Сите глупости што ги слушаат луѓето со тетоважи

Да, знаеме. Тетоважите се трајни. Затоа сме ги направиле.

Тетовирани души секаде го јадат, ама кај нас особено. Така тажни слушаме причи од гастербајтери како банкарот или докторот каде што го носи детето е покриен со тетоважи од врат надоле, додека кај нас со мочан „знак за бесконечност” на зглоб ти викаат „ух, да не биде тешко за наоѓање работа”.

Или вечното „е добро, а кога ќе бидеш стар/а и збрчкан/а, нема да ти биде глупо со тетоважи?”

ПРОБЛЕМ?

Овде да се договориме дека одговорот е: „Не, ќе бидам стар/а и збрчкан/а, и тетоважите ќе ми бидат најмал естетски проблем.”

И нека дигнат рака тие што морале да истрпат „може да ја пипнам?”

Не. Не туку пипајте недолжни луѓе со тетоважи.

Сите идиотски прашања, од „што не ја направиш оваа во боја” до „не те болеше?” срочени минута и 45 секунди, кај Тања Хенеси:

Извор: off.net.mk

Коронавирус