понеделник, 1. јуни 2020. Вести денес: 63
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Занимливости

Што жените прво забележуваат кај мажите на плажа? Ова што ќе го прочитате ќе ви ја промени сликата за понежниот пол

Што жените прво забележуваат кај мажите на плажа? Ова што ќе го прочитате ќе ви ја промени сликата за понежниот пол

Ако сте мислеле дека жените се подобри од мажите и дека физичкиот изглед не им е толку важен, многу се имате излажано затоа што ново истражување докажува дека и тоа како жените ги одмеруваат мажите.

Со оглед на тоа дека летот ни е пред врата, жените на плажа ги одмеруваат мажите исто така како што тие ги гледаат жените, а прво што им доаѓа на очи се мускулите на стомакот.

Втора работа што ја забележуваат кај мажот е неговото лице, а она што дефинитивно ги привлекува е насмевката. После лицето, жените ги одмеруваат рамената и бицепсот.

А кога мажот е потполно облечен жените на него прво ги забележуваат неговите очи. После тоа неговата висина, а потоа висината. На првиот состанок жените обраќаат големо внимание на неговите раце, па мажите би требало да се погрижат ноктите да им бидат уредни и скратени.

Коронавирус