вторник, 26. јануари 2021. Вести денес: 0
home Занимливости

Штиклите се и практични, не само модерни: Жени ги носат на нозете, а мажов на грбот (ФОТО)

Штиклите се и практични, не само модерни: Жени ги носат на нозете, а мажов на грбот (ФОТО)

Жените ги обожуваат кога ги носат на нозете, затоа што ги прават поженствени, поелегантни, а безобразните мажи велат дека движејќи се на високи потпетици, атрибутите на жената, попривлечно „ротираат“.

Но, дека високата чизма, со исто така висока потпетица, може практично да послужи и за друга намена, сведочи и современиот Робин Худ од фотографијата, кој високата чизма со висока потпетица ја икористил како футрола да ги носи стрелите.

Тешко нему ако ја зел чизмата од омилениот пар на неговата жена.

Коронавирус