петок, 29. јули 2022. Вести денес: 5
home Занимливости

Се роди бело јаре со седум нозе и два пола: Сите го гледаат во чудо и неверување (ФОТО)

Се роди бело јаре со седум нозе и два пола: Сите го гледаат во чудо и неверување (ФОТО)

Во Индонезија се роди бело јаре со седум нозе и два пола, жителите се шокирани.

Јарето по име Нанаг Самодра е вистинско чудо во индонезискиот град Јогјакарта.

Суеверните жители имаат поделени ставови затоа што едни сметаат дека неговото раѓање носи лошо предвидување, а други веруваат дека тоа е најава за среќа.

Сопственикот е решен да го одржи јарето живо, иако големо прашање е колку време ќе опстане.

Нанаг Самодра е всушност две јариња кои не се развиле за време на бременоста. Ова првенствено се гледа кај машките и женските полови органи што ги има.

Коронавирус