среда, 22. март 2023. Вести денес: 56
home Занимливости

Се развел поради “психичко измачување“, ќе ви се згрози од тоа каква жена имал

Мао и Лин биле во брак десет години. Немаат деца, а причината за тоа, според Мао е што Лин му била одбивна за да има секс со неа.
Се развел поради “психичко измачување“, ќе ви се згрози од тоа каква жена имал

Мао Чен од Тајван поднел барање за развод зашто жена му Лин се капела еднаш годишно. Во барањето за развод напишал дека чувствува психичко измачување зашто таа, освен што не се капела, само повремено си ги миела забите и косата.

Додека биле во врска, таа се капела еднаш неделно, но по венчавката работите се влошиле, а таа почнала да се капе еднаш месечно, па двапати годишно, за на крајот да се капе само еднаш во годината.

Бидејќи не можел да издржи, побарал од судот да се разведе. Судот му го одобрил барањето, но неговата жена може да се жали на одлуката.

Мао и Лин биле во брак десет години. Немаат деца, а причината за тоа, според Мао е што Лин му била одбивна за да има секс со неа.

loading...