понеделник, 29. ноември 2021. Вести денес: 161
home Занимливости

Само оние со највисока интелигенција ја гледаат буквата „С“, ќе успеете ли вие?

Само оние со највисока интелигенција ја гледаат буквата „С“, ќе успеете ли вие?

Само на оние со висок степен на интелигенција им успева да ја пронајдат буквата С.

Мора да се фокусирате и да се обидете да ја најдете буквата за помалку од една минута.

Дали имате око соколово?

Погледнете ја сликата погоре и обидете се да ја пронајдете буквата С.

Подолу ви го покажуваме и одговорот, но прво обидете се сами.

 

Најнови вести

Коронавирус