недела, 7. јуни 2020. Вести денес: 1
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Занимливости

САМО ЕДНО ЛИЦЕ СЕ СМЕЕ: Ќе го пронајдете ли?

Само луѓето кои забележуваат детали можат да ја пронајдат.
САМО ЕДНО ЛИЦЕ СЕ СМЕЕ: Ќе го пронајдете ли?

Меѓу стотината намуртени лица на нинџа желката има и едно насмеано. Обидете се да го пронајдете.

Навистина, ова не е лесна задача. Само луѓето кои забележуваат детали можат да ја пронајдат.

Одговорот можете да го видите подолу, но најпрво обидете се сами.

Коронавирус