вторник, 6. јуни 2023. Вести денес: 152
home Занимливости

Само 2% од испитаниците успеаја да го најдат решението, пробајте вие: Колку броеви гледате на сликата?

На прв поглед изгледа премногу лесно. Сите ќе забележите дека има три цифри.
Само 2% од испитаниците успеаја да го најдат решението, пробајте вие: Колку броеви гледате на сликата?

Прашањето е едноставно: Колку броеви гледате на оваа фотографија?

На прв поглед изгледа премногу лесно. Сите ќе забележите дека има три цифри.

6, 8 и 4 се навистина броевите кои ги има на фотографијата. Но не се само тие.

Погледнете убаво, сконцентрирајте се и одговорете го прашањето.

Одговорот ви го даваме подолу, но не мамете. Прво пробајте да одговорите сами.

 

На фотографијата се наоѓаат броевите 9, 1, 2, 3, 8, 4, 6 и 7.