понеделник, 30. ноември 2020. Вести денес: 121
Во живо

Протест во Свети Николе- „Оставка на Заев, слобода на народот“

home Занимливости

Само 1% од луѓето можат да ги пронајдат сите 16 лица на оваа фотографија- ќе успеете ли Вие?

Само 1% од луѓето можат да ги пронајдат сите 16 лица на оваа фотографија- ќе успеете ли Вие?

Познат бренд, еден од своите модели на мобилни телефони се одлучи да го престави на необичен начин.

Како што тврдат тие само 1% од луѓето може да ги видат сите 16 лица кои се наоѓаат на оваа фотографија.

Сликата се појавила во многу списанија и реклами како дел од промоција на телефонот кој има напредна можност за препознавање на лица. Ќе успеете ли да ги пронајдете сите 16 лица?

Коронавирус