вторник, 29. ноември 2022. Вести денес: 60
home Занимливости

Сакал да оди во тоалет, кога видел што има таму му се стемнило (видео)

Сакал да оди во тоалет, кога видел што има таму му се стемнило (видео)

Реј Софа од Камбоџа сакал да оди во тоалет кога во водата во тоалетната школка забележал нешто чудно. Прво помислил дека некој претходно бил во тоалетот и не пуштил вода. Но шокираниот сопственик на куќата сфатил дека тоа „нешто“ ја мрда главата и дека всушност се работи за кобра.

Реј пуштил вода и мислел дека кобрата така ќе замине, но таа не исчезнала. Тој побарал помош, но кога стигнале змијата ја немало. Брзо поставиле прекривка преку школката и тоалетот не го коистеле.

„Го користиме другио тоалет и во тој нема да се вратиме додека не сме сигурни дека змијата нема да се врати“, рекол Реј и додал дека е среќен што змијата ја забележал пред да седне.
„Такви работи сум гледал само во филмовите, не сум ни помислил дека тоа може да се случи и во вистинскиот живот“, додал.

Коронавирус